SAYA , BELOG BUDAK KECIK 2011

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

*klik saja*

Hari ini saya join segmen dari blogger famous~ Jadi mari kita teruskan.

Nama saya Alifah Zahirah Ramli, lebih selesa kalau dipanggil Alifah. Masih bersekolah dan merupakan mangsa Penilaian Menengah Rendah a.k.a PMR pada tahun 2012. Umur 14 tahun la~
Juga merupakan salah seorang pelajar di SMK Bakar Arang. Menetap di Kedah. Anak jati Kedah ni...

Tujuan saya buat blog ni hanyalah suka-suka pada mulanya. Tapi bila dah tengok dan menjenguk ke blog orang yang famous-famous ni saya terus berhasrat "haish! tak boleh jadi ni.. saya pon nak jugak jadi macam diorang"... Dan pada 3 Januari 2011 yang lalu saya mula balik aktif dalam bidang blogger.

Kenapa saya nak blog saya dikenali ramai?
Sebenarnya saya bukan la nak mencari populariti tapi hanya nak orang datang jenguk + terjah belog saya sambil membaca entri-entri saya ini saja pon. Tapi azam saya pon memang nak semua orang tahu pasal belog saya ini~  Jadi keputusannya ialah SAYA NAK ORANG TERJAH DAN BACA ENTRI SAYA.

Terima kasih~
Wassalam dan Jumpa Lagi .

9 comments:

Clara said...

hai! Selamat berkenalan..

Comel blog..

http://cerytara.blogspot.com/2011/12/blog-korang-dapat-top-10.html

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

Alifah Zahirah said...

salam kenal jugak :)

Selendang Merah said...

wah comel jew blog dia..jom2 singah blog sm pulak..

Eza Boom Boom :) said...

Hai cik adikks, cik Akaks Eza boom boom singgah sini.. Semoga berjaya memajukan diri dalam dunia blogging. Awak boleh! Keep it up, dear! :D Salam kenal-kenal. ^__^

Zizie LAM said...

hai budak kecik.. miahahah... ^_^

dtg dari segmen yg sama.. jum singgah blog saya.. Follow u dear.. ^_^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-belog-budak-kecik-2011.html

Riben Nobella said...

Belajar rajin2 ye mangsa pmr 2012 ;DD

Mai pi lawat blog riben pulak hihi

http://cikriben.blogspot.com/2011/12/saya-belog-budak-kecik-2011.html

Alifah Zahirah said...

SM- Comel ke ? haha thank you :)

Alifah Zahirah said...

Eza- Thank you :)

Zizie Lam - Rasa macam Kecik pulak! haha .

Riben Nobella - Terima kasih :)
Hope PMR 8A :)

dilalala in 3D said...

Hello . Alifah ,! Good luck PMR 2012. Senang je tuu ;))Hihi.

Btw, Done follow u, follow me back okayy;)


http://hydrochloricacidd.blogspot.com/2011/12/saya-belog-budak-kecik-2011.html