SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !

Assalamualaikum dan Hello


Hari ini nak join segmen dari Kak Cantik a.k.a Lyssa Faizureen.

5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! 


Kenapa aku suka ? sebab yang pertama blog Abg. BA ni memang SYIOKK habis. 
Spontan sungguh blog dia , bermacam-macam ragam dan banyak pulak 
tu idea yang dia nak cerita. Baru je lepas habis baca entry baru , ada lagi entry yang 
lagi baru. Apa-apa pon blog Abg. BA .. Sempoii habiss .. 



Kenapa erk aku suka ? Sebab blog dia best oo.. kadang-kadang sampai 
2 atau 3 kali aku terjah blog dia. Tapi tak tahulah aku cari apa dekat blog dia. Sampaikan 
Aku terjah hingga ke entry pertama dia. 



Kenapa pulak aku suka ? Sebab Anwar Hadi ni kan memang terkenal dengan 
vlogging erk kalau tak silap la. Suka lorh tengok , walaupun dia benda tu dalam bahasa Inggeris 
tapi dia dah memantopp kan Grammar aku tu. ^^ 


4. Darkbatman

Pertama kali aku masuk blog dia adalah semalam. Dia ni banyak mengetepikan 
pasal kesihatan kita. Bila terjah saja blog dia, Waduh-waduh macam-macam kesihatan 
dan tips-tips dia bagi. Sekurang-kurangnya ada jugak blogger yang mementingkan kesihatankan ? 



Kenapa aku suka ? sebab Wan ni dia sangat KREATIF. Aku yang duduk kelas
Kreatif pon tak seKreatif dia. Waahh , Masa mula-mula masuk aku terkezutt 
sebab ade jugak erk blogger lelaki yang kreatif macam ni ? 


Tamat lah sudah .. Cepat join nanti tak sempat merana . 

14 comments:

DanieL AdiE said...

Sgt terharu...

Thanx so much sebab menjadikan Blog DANIEL ADIE salah satu dari 5 blog pilihan anda..

Appreciate it..

khalila said...

daniel adie.. hari2 pegi blog die. hehee.. best :)

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

putry dr segmen yang sme
done folow sini

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Alifah Zahirah said...

Daniel Adie : hehe , sama-sama :)

Lelaki Ini said...

no 5 jewk tak kenal..
hehehe

!-CintaSiGadisTembam-! said...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Alifah Zahirah said...

lelaki ini - tak kan Wan Hazel tak kenal ? ish#3

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

fyka shafie said...

datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

Mazni said...

Jalan-jalan..

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

masz86 said...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

:: Cik Nur :: said...

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

Aeiz said...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

nurul liyana said...

salam datang dari segmen yang sama...sya sudah follow awak...fllow me back ok!!

.http://www.liyanasyafiqah98.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html