Semangatnya aku !

Assalamualaikum dan Hai



Semangatnya aku hari ni.. #buang tebiat budak ni .. Cut and Short.. okey straight to the point terus la kan ?
kita sekolah bila ? alamak dah nak dokat kan ? Tahun depan aku exam besar ~ Apakah exam yang nak ditempuh itu ?

Apalagi kalau bukan .............. PMR a.k.a Penilaian Menengah Rendah. Nampak beno kecik ? Dah sedia ke korang-korang semua ? #yang ambik exam je... aku belum lagi tapi preparation tu dah ada dah.. Tadi aku pergi kedai buku a.k.a Hasani..

Banyak siputt buku yang aku beli . Relax doe , muku murah sebab dapat discount sebanyak 20% . So apa tunggu lagi , beli je lah semua buku. Buku apa yang aku beli ? Buku itu ialah ....

- Buku Text SEJARAH form 3 ( Setiap tahun aku selalu dapat buku yang HUDUH )
- Buku Exercise Mathematic form 2 ( Aku buat secara berperingkat )
- Buku Sejarah ala-ala KOMIK ( SYIOK SAKAN )

alah . tiga buah je pon ! kalau ikutkan diri aku ni , nak je beli semua buku tapi .. Nak ke aku buat semua buku tu ? PERSOALAN MUNCUL DI FIKIRAN OTAK YG CERDAS INI.

Jadi , pray to me to get 8A's in my PMR .
Wassalamualaikum :)

Head Note : Saya jatuh cinta ... :) dengan buku beb.. 

No comments: