Events yang merapu .

Assalamualaikum dan Hai.


Tiga hari tak update apa-apa , sungguh bosan kan ? Masuk je blog kuno ni bende yang sama. Yer saya tahu , blog saya bukannya famous pun. Tak macam awak , famous , glamour dan apa lagi ? entah la malas nak fikir. Tajuk kali ni ialah " Events yang MEPARU" .


Kenapa ? Mengapa ? orang suka sent dekat kita event dekat facebook , dan kesemua events tu memang membuatkan kita akan rasa " Pehal budak ni hantar event merapu rapik semua ni ? " Tak rasa begitu ? Bohonglah kalau awak tak rasa. Sebab saya rasa.


Buka je Facebook , tengok notifications penuh dengan event yang tak penting. Contoh-contoh events yang saya selalu dapat :

- Follow saya please... =,= 
- Awak follow saya follow la. 
- Nak beli tak IPhone ... murah-murah . 
- minta jasa baik korang , tolong like gambar dan follow sekali yer blog saya. = = ! 
- Tolong klik dekat link tu boleh ? 


Itu antara contoh-contoh yang saya SELALU dapat. Serius tak suka tapi nak buat macam mana. Satu lagi , abang saya kata , kalau kita suruh orang klik churp-churp kita insyallah KITA AKAN DI BLOCK. Kenapa ? sebab dia tekan awak punya , awak tekan dia punya then tuan punya website tu BLOCK . Lagi sempooiii...


Jadi tu saya . BYE.
Assalamualaikum .

1 comment:

myra azraff said...

i don't loikee too..
megusta bebeh.haha:D