First Day school .

Assalamualaikum dan Hai.




Hari ini (3.1.2012) bermula lah satu perjalanan dari Utara nak ke Selatan. Maksud saya dari January sampai dapat result PMR bukannya pergi balik rumah . Haiyoo.. Hari ni mula semester ketiga aku berada di sekolah yang sama.. kalau di Indonesia , baru masuk SMA. Haha! 

So , hari ni macam selalu la kena bangun awal pagi , then mandi , gosok gigi , pakai baju dan segalanya lagi . First day school memang kalut punya belut sungguh. Pagi-pagi dah kena marah dengan mak dan abah because I bangun lewat. >,< padan muka I . 

Then naik kereta waja kesayangan Abah forever tu , pergi sekolah ... cari kawan "mana kawan aku ni ? tak kan tak nak mai sekolah kot ?? " punya gelabah I cari kawan-kawan I . Nasib jumpa Ain. Kalau tak kelaut la aku sorang-sorang nampaknya. 

Pastu , kiteorang duduk dekat tempat yang sama la .. tempat lepak kelas 3 Kreatif. Actually , dia tiang je pun. tapi menjadi mercu tanda kiteorang la. Then lepas perhimpunan semua.. naik kelas... nasib kelas tahun ni tak naik sampai atas. AMIN. 

" Aku CHOPP tempat tu dulu Aina " .. Kawan aku tension je.. sorry la brother.. ehh sister. silap taip , malas nak padam. Then apalagi , masuk kelas mau belajar lah... Kiteorang dapat cikgu yang memang ... 
Okey la ~ bagi aku , kalau orang lain ... IDK la aku.. 

So , tu je bubye.. ~ ILOVEYOU.. 

Wassalamualaikum dan Jumpa Lagi :) 

No comments: