Oh Junior ku..

Assalamualaikum dan hello ...

goSupermodel - Profil


Peace yo (Y) .. dah kena demam Ac Mizal... Sebelum tu Entry kali ini ada sejuk ada PANAS. so jika terasa silakan tapi bukan untuk hampa yang baca ni.. jadi lebih baik jangan terasa . Hari kedua sekolah junior - junior ku yang kecik lagi molek ni dah ada kena kes disiplin ke ?


Hebat la korang baru masuk form 2 dah ada kes... *nampak beno jahat* sebab apa korang nak tahu , masa kiteorang dulu cikgu tarak mau kasi belas kasihan dekat kami semua *jahatnya kamu* so sebab tu sampai sekarang budak form 3 rekod BERSIH..


Tapi still jugak ada pelajar form 3 yang TIADA SIVIK .. mungkin sebab dia tak belajar sivik kot ? sebab tu dia buat perangai lagu orang yang berada di HOSPITAL BAHAGIA.. mana taknya , dekat sana lain sikit bila masuk sekolah lain pulak. tidak di nafikan itu.


Tapikan saya kureng berpuas hati dengan budak-budak tahun ni.. sebab cikgu macam kasi dyeorang ni berfashion je masuk sekolah . Dengan ada yang pakai tudung SINGKAT , RAMBUT LANDAK.
ni kalau tudung tu singkat kan HANG MAI JUMPA AKU . 




Haish .. tension siot ! tak salah kalau nak berfashion tapi ni bukan rumah hang!! ni sekolah .. nak kata tak tau baca PERATURAN tau.. mungkin saraf otak ter!@#$%^&* ni kot ?
Terasa ?


Wassalamualaikum dan bye .

No comments: