Saya rasa saya KUNO.

Assalamualaikum. 
Peace yo (!) =.=! 


*credit : Lettha.* 


Hai manusia , sesungguhnya saya sudah lama tidak mengupdate sebarang post di belog yang sudah tidak cantik ini. Saya jarang online dah sekarang. Nak kena study + Kerja rumah yg berlungguk dan dah boleh jadi seperti gunung kinabalu . Grr.. Nasib saya tak pergi kelas tambahan. Kalau tak , pengsan jugak tengah jalan tu. 


ohh , sebelum tu lupa nak tanya kabar. Awak yang baca post ni SIHAT ? saya Alhamdulillah . Allah masih memberi kesihatan yang baik untuk diri saya. Wahh sangat bersyukur. Sebenarnya post kali ini telah mengakibatkat saya rasa KUNO. 


Kenapa ? Hadoi... pening kepala saya , ada yang tanya di cbox . tak pernah masuk kedalam blog ni pun. Bila blog ini WUJUD ? soalan yang famous sekali ... Siapa owner blog ni ? . Saya stress. sangat susah nak terang sebab saya blog saya tiada navi. 


Baiklah saya akan memperkenalkan diri saya kepada awak yang ada di skrin monitor tu. 

ABOUT ME : 
Nama : Alifah Zahirah 
Umur : 15 tahun 
Tarikh lahir : 31 Oktober 1997 *kasi hadiah.* 
Sekolah : SMK Bakar Arang * search GOOGLE*

ABOUT SITE : 

Nama : Mc-Queen.
Sejak : 22 Disember 2010
Tentang : Diri sendiri , masyarakat dan AWAK. 


Dah tahu ? serba sedikit pon jadi la kan ? Okey . bye. 
Wassalamualaikum. 

No comments: