Skin baru SIAP !




Assalamualaikum dan Hello .


Skin baru siap!! yey , yey... nanti bila dah masuk bulan dua nanti , saya akan pakai skin tu . Credit tidak pon di remove yer.. Saya pakai skin Lettha. Dan saya creditkan dialah sebab tu skin dia. Nanti korang boleh tengoklah
yer.. Jom kita tengok ...




Cantik tak ? Tema blog untuk bulan February adalah .... PINK.. actually tu warna dia. tapi memang boleh nak dikatakan semuanya pink lah... 
cuma background je kurang puas hati sikit. Sebab kita nak cari yang lagi cantik tak dak.. So apa-apa pon 
nantikan sahaja. 


p/s : Alamak , oral tak hafal lagi... 

Okey Wassalamualaikum. 

2 comments:

Yuyu said...

cantik kaler pink ni..smooth jer...:)

Alifah Zahirah said...

hehe , thanks yuyu. :)