Bersyukurlah.



Assalamualaikum ...

Tak jawab dosa , kalau jawab sayang. First sekali saya nak ucapkan thank you buat kawan-kawan semua sebab sudi follow blog saya, Blog saya bukannya famous pon. Thank sangat dekat korang sebab sudi nak follow. Tanpa korang siapalah saya. :) 

After that , thank you sangat dekat sesiapa yang sudi comment dalam blog ni. Ada juga yang sudi memuji blog saya ini. Blog saya tidak secantik kawan-kawan semua. Saya bukan pandai mana pon nak edit blog ni. Hanya mampu untuk buat yang terbaik. Thank you kawan. 

Then , Saya nak minta maaf kepada followers saya semua. Maaflah kalau saya tidak follow blog awak. Bukan tak nak follow , saya nak cuma masa tidak mengizinkan je . Saya bukannya seorang 'Blogwalking' 
24 hours berdepan dengan laptop. Tahun ni saya PMR , jadi tolong la faham. Insyallah , saya pasti follow awak jugak nanti. 

**********************************************************************************

Okey , tutup topik diatas. Mari kita buka cerita baru. Hari ini saya ada aktiviti kokurikulum di sekolah. Jadi , sekolah saya wajib pergi , kalau tidak habislah . Saya agak penat sikit dan kaki dah lenguh habis dah ni. Nama pon kawad dan sebagai ahli kadet polis semestinya dyeorang tegaskan ? haa... habis lah ~ 
Tapi best , saya dapat banyak belajar erti kesabaran. HAHA 

Okey tu saja nak cerita. Thanks sudi baca.* kepada yang SUDI sahaja. 
Wassalamualaikum . 

No comments: