Hello February

Toeiie


Assalamualaikum dan Hai.

Hello brother and sister , lamanya saya tak post benda baru. by the way , amacam belog saya ? cantik tak ? Skin baru ni . Kan dah terang dalam entry lepas.. Tak focus ler tuh.. atau pun tak masuk langsung blog ni. Haiiyaa..


Oh , saya jadi pengawas sekolah tapi masih belum RASMI lagi. Sebab cikgu nak tengok dulu boleh ke tidak jadi pengawas. Haha. saya dapat jaga Kantin sekolah . HAHA. Ohh yaa.. kita dah masuk bulan dua kan ? alamak saya ada lagi 6 bulan untuk study PMR.


Masyallah... sekejabnya ? Ya Allah , permudahkanlah segala urusanku. Jadi minta maaf kepada sesiapa yang sudi meletakkan  komen seperti ini :

" WAH CANTIKNYA BLOG NI"
"AWESOME BLOG"
"OMG , YOUR BLOG SO BEAUTIFUL"

dan others lagi lah.. TERIMA KASIH SANGAT. SAYANG HAMPA.. :P

3 comments:

gades pelik said...

blog anda comel tambah3 header yg comel tuh..hehe

all the best for PMR :)

NiCk aMmA said...

gud luck sis^^

Alifah Zahirah said...

Gades Pelik : hehe , thanks actually my blog so ugly. HAHA.

Nick : Yaa.. thanks . wish me luck. :D