Kami kembali lagi :)

Picture found here 



via paletteofcolours

Assalamualaikum ,


Hai hai , ni hao ma ? how are you ? haha .. kami balik lagi... yey yey .. Tak rindu ka ? *sedih :( . Takpa aih kami bukan rindu hampa pon. :P . Haha . Apa-apa pon , kami sekarang dah boleh buka laptop sebab abah dengan mama kami bagi.. :P

Hoho.. jom-jom kami cita masa kami kat sekolah tadi. Macam biasalah pagi-pagi datang sekolah. Hari ni datang awal sikit sebab abah kami ada kat KL , so i have to go with my sister lah.. Dan tak sempat makan. *waaaa LAPAR LAHH... grr.. sabar je lah..!

Then , sebagai Pengawas , Kami kena jaga barisan lah.. Haish nasib baik dapat kelas yang OKEY LAH.. =,=!
Actually , kita boleh pilih nak kelas mana , so kami pilih kelas 3 Amanah. Tapi selalu bertukar-tukar. Then , masa dah habis perhimpunan , kami kena check kuku budak-budak. Pastu ada budak India ni .... memang KURANG AJAR SANGAT!!.. boleh ke dia kata kat kiteorang 'ANAK HARAM' .. ?? serius bengang!!

Last-last , kiteorang tulis nama dia. PADAN MUKA DIA. Jangan main-main oOoO.. dengan kami. Tegas semasa berTUGAS. tapi memang rasa nak TUMBUK , LENYEK , BUAT MEE KARI kat budak India tu pastu bagi buang ja kat tong sampah.

Okey lah... besok kami sambung lagi.. TO BE CONTINUE....



*JATUH HATI DENGAN SESEORANG*- bohong ja.. jangan caya.. nanti dosa. HAHA
WASSALAMUALAIKUM.

No comments: