Perpustakaan Awam



Assalamualaikum...


Hai awak yang sudi baca post ini. Baiknya hati awak kan ? kalau orang lain lalu pun tak nak. T_T . okey tutup cerita. Tadi pagi masa pukul 11.00 saya , Adlina , Amal , Aina , Hanis , Aysha dan sorang lagi kawan Amal pergi Library Awam. So kiteorang bincang nak pergi cari kajian sikit.

Then , mula-mula sekali saya pergi ambik Adlina dekat kedai Chet Sheng. Then kiteorang pergi library. Aina pulak sampai lewat sikit sebab rumah dia jauh. Jadi tak pe lah kiteorang tunggu la dia sambil buat kerja sekolah. Tapi lain pulak jadi. Saya tengah sibuk buat KH yang Adlina pulak ber-Mesej dengan pakwe dia.. Pastu bila tak siap mulalah KALUT!.

Pastu , Amal , Hanis dan kawan Amal pun sampai. Dyeorang kata nak pergi pukul 2.00 petang. tapi sebab Hanis datang awal, so Amal pon ikut je lah pergi awal. Ini lagi satu yang KELING. Budak lelaki kelas saya.
Sorang nak pergi ceramah Motivasi , sorang nak pergi kenduri , sorang segan... Haish. Mula-mula tu cakap punya mai beria-ria ja. Then TAK JADI.

Argghh!! tapi biarlah kat dyeorang. Pastu Aina pulak balik. ISH. Tak pa lah. biar kat dia. pastu Amal ajak saya naik atas. Naik lah ~ buat kerja sekolah sambil cari buku cerita yang best-best. Pastu Lepas dah habis semua kerja pukul 3.40 saya balik.

Tak sempat nak beli aiskrim dan makanan sebelum balik. Apa-apa pon saya happy hari ni.
Tu je nak cerita.
Wassalamualaikum ~


Nak pergi lagi LIBRARY . 

No comments: