Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN. 

Assalamualaikum 
Join lagi segmen ? alahai.. sapa nak join tu tekan la banner comel tu haa.. 

Okey pasal yang MD kata system grouping tu bagi saya kira okey lah 
50 dalam satu group tu.. Janji ada link saya kat situ.. 
HAHA. okey tu je .. 

Wassalamualaikum. 

SAYA TAG SEMUA YANG LALU LALANG DI SINI . 

15 comments:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek MD punya facebook page untuk maklumat tentang list peserta group 2 nanti.. Bila dah cukup 50 MD publish dan bolehla follow lepas tu =)
Btw, MD follow sini ^^

This is true story said...

nice

mashitah ismail said...

hai alifah (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1]..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Iera balqis said...

done follow blogger..hit me back dear.. sye dari segmen tambah follower tanpa blogwalking & juga group 2 dgn awk..sye harap awk follow blik yea..tq :)
pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

Arra Ahmad said...

DTG JENGUK..:)
dr segmen sm,

anim said...

hi, saya dri segmen yang sama..
follow back oke..
:)

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

Cik Aini Lavender's said...

hai..sy dr group yg sama,no 2..done follow
salam kenal :p

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Farah'eylla Damia said...

assalamualaikum ..
farah dri segmen yg sma done followed u ..
follow me back yarh .. :)

http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/

Arina Shamsul said...

assalammualaikum dear:) saya dari segmen yang sama,singgah sini untuk follow kamu :) jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow la sekali :P

salam kenal :)

nanabyte said...

datang jenguk2. kite pn dr segmen same gak. tomey header awk~ :D

Azura @ cik buaya said...

hai2 dr group sme done follow u :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

IZZATI MUSTAFA said...

saya datang dari segmen yang sama,,saya dah follow awak,,datang blog saya dn followsaya juga ye :)

http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Teih Misza said...

Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/