Trying my best :D

Assalamualaikum .

Sesiunea pentru întrebări .


Hello everyone. Finally , i'm back!! yeah. Saya baru lepas habis exam. Waahh , best kot. Lama jugak tak update apa-apa dekat blog ini dah dua minggu ke ? atau... entah la! lupa. So , happy holiday everyone. I think you should tell to your parents that you want to go holiday like me!! HAHA.

Saya pon tak tahu lagi nak pergi mana cuti ni. =,=! Abah dan Mama saya sedang merancang untuk pergi kemana cuti ini. Dan , saya rasa saya tahu nak pergi mana. ouh , lupakan saja lah. Saya masih ada kerja sekolah yang harus diselesaikan dalam tempoh tiga hari saja.

rajin kan saya ? well . HAHA. Ouh ya saya lupa mari saya ceritakan kisah exam saya selama tiga hari ini. Exam saya start pada hari SELASA(6.3.2012). Matapelajaran masa ujiannyer ialah AGAMA , BAHASA MELAYU dan BAHASA INGGERIS. Mula-mula agama , wahh !! teruja sangat sebab apa yang dibaca naik lah..!!

Then BM , OMG !! soalan PMR 2008!! HAHA . sebelum malam exam tu , saya sempat buat semua latihan PMR dari 2005 until 2011.. Tak sangka pulak naik soalah yang sama ? beruntung sangat!. Then BI , OMG!! memang susah la nak kata. Boleh la jawab. ada la jugak dua tiga meaning yang serabut sikitkan ? biasa lah tu.

Pada hari RABU pula , saya ada exam SCIENCE , SENI VISUAL dan GEOGRAFI. Bila buka saja kertas science , "INSYALLAH , SOALAN PASTI SENANG." Tengok-tengok , betul lah!! THANKS ALLAH.
Pastu seni , emm.. tak payah cerita pon takpa , kawan pandai seni. HAHA. tak la hebat mana pon. TAPI ada la sikit BAKAT !

pastu exam geografi. okey tak de masalah dekat subject ni. Hari ini (KHAMIS) exam MATHEMATICS , KEMAHIRAN HIDUP dan one more important iaitu SEJARAH!!.... grr.. Math susah :( rasa nak nangis pon ada masa tu sebab 4 soalan tak tahu la makk!!! Then KH , okey tak de masalah pon. SEJARAH...
make me fell like CRAZY , sebab tak rugi buat latihan PMR.. NAIK DOE!!!... Wa Ai Ni !!

HAHA , itu je nak kongsi. bye
WASSALAMUALAIKUM.

No comments: