History and Whatever

Assalamualaikum and  ni hao *


I can speak Mandarin !! Yeah! Haha , sabar itu separuh daripada Iman. Okey , tadi saya baru je lepas habis baca buku sejarah dan yesterday , i was bought new book and the the title is "Perfect Chinese Through English". Actually , i'm not so good in Mandarin so I just buy laa that book. Okey kan ? sambil baca Mandarin nya dapat jugak perkataan baru in English right ? HAHA so AWESOME.


Sebenarnya , ayah saya tak kasi beli buku tu ! but , my mother say " tak pe lah , biarkan dia beli tapi guna duit sendiri". *___* i felt ________ . HAHA. whatever. Oh actually , title kat atas tu memang takde kena mengena dengan entry ini . Because , I dah kehabisan idea nak tulis title tu. So , i just put History and Whatever and I don't know why i choose that tajuk. sorry la kalau I dah rojakkan bahasa Malaysia and English.


I malas nak fikir panjang about english tu. Tadi tengok Super Spontan , why Angsa Ganas KALAH ? by the way , Zizan handsome ! HAHA. *galak. tapi serius lhoo , Zizan handsome with his new haircut .Tengok Melodi tadi ? tengok tak ? aku tak sebab sekolah. Dah lah , daripada cakap benda bukan-bukan lebih baik aku tidur. BYE .


Zaijian + Good Bye + Wassalamualaikum .
Have a sweet dream baby. see you soon ! maybe ?



Ada twitter ? ni aku nak suruh la korang tolong follow my friend's punya twitter ! sian dia ..
tapi follow la dengan IKHLAS.

ambik link in : https://twitter.com/#!/ns_syasya 


IKHLAS okey ? tolong bantu kawan aku je.


wassalamualaikum.


Alifah Zahirah Ramli  

No comments: