Aku berubah ?

Assalamualaikum ,

firstly nak cakap IRON MAN saya datang semalam dekat Super Spontan ! haha , terharu* dah dah sengal betul aku ni , forget it! okey , entry kali ni aku nak cerita pasal perangai aku dalam seminggu ni. Cita dia gini , masa hari Ahad yang lepas , aku ada la beli satu buku latihan Math. So , aku memang malas sikit nak buat latihan dalam buku macam ni !

entah tiba-tiba , aku jadi rajin pulak nak buat semua latihan tu ? so, takpe lah aku pon buat je lahkan ... then masa hari Isnin pulak , biasalah kan budak sekolah kerja sekolah pon mesti adakan , so , selalunya lepas balik sekolah , aku jarang sangat lah buat keje sekolah dulu. Paling tak pon , aku akan buka tv plasma yang besar tu then watch Astro Warna.

tapi , lepas balik dari sekolah aku terus pergi bersiapkan diri dulu , pastu aku buat kerja sekolah yang cikgu bagi. so , aku pon buatlah... then sampai hari Khamis lepas , buku past year questions Math , semua aku buat habis ! *tak la habis* tapi aku buat nak sampai habis lah! so , adakah aku berubah atau ......... ?

haa... jawapannya masih belum diketahui. Apa pon minggu depan aku EXAM. so please , doakan saya dapat 8A dalam exam pertengahan tahun ni.. ohh , i forgot something.... hari selasa lepas , I got new name ! heee... so , you all can call me FARAHLI. sebenarnya itu nama singkatan bagi nama aku : ALIFAH ZAHIRAH RAMLI: hehe ... JELLY tak ?


MY IRON MAN with HIS BESTPRENG~ JOZAN

Angsa Ganas MENANG LAGI !!
-bye-
-Wassalamualaikum-

2 comments: