Exam Mood


Assalamualaikum ,

Exam Mood ~ malas nak cakap banyak hari ni sebab masa pun tak mengizinkan aku nak buka laptop ni lama! ouh nak cita sikit ni , semalam ayah saya beli Tablet. Ayah saya beli benda tu dekat KL. jauh ooo.. haha , then saya skodeng habis apa yang ada dalam tu~ tapi sama je macam henset saya !

Turn back to the topic , 17 May ni saya exam Pertengahan Tahun.
hari Khamis kan kalau tak silap ? haa.. betul la tu ! okey sekarang ni semua orang mesti tengah dalam mood exam je. baik ngaku lorh ~

Khamis (17 May) hingga Khamis (24 May) kiteorang exam. so maybe sampai 24 May tu , aku takkan buka blog , takkan update blog , facebook mungkin buka seminggu sekali je ~wei , mood exam tuu ~ habis semua tak buka ! HAHA .

okey , aku nak OFF !
so I Love You My Future Husband !
haha , wei aku tak pernah couple lagi so nk ucapkan dekat my future husband la kan entah sapa pon aku tak tau just nak cakap WO AI NI .

Haha @GATAL.com
okey Wassalamualaikum ~

1 comment:

CikFi said...

semoga jawab exam dengan jayanya ^_^