Hello Langkawi



Hi all *seperti punya reader , okey aku nak bagi tau ni yang esokkan hari Ahad so tu jelahh! haha i'm joking la.. chill please ~ tomorrow , my family and I are going to Langkawi Island or orang kedah say 'Pertama Kedah'.
so , of course lah happy + sedih *___*

Jangan tanya kenapa aku sedih. Oh lupa , yesterday , watching Super Spontan Oh Allah , haha rasa macam nak makan je si zizan tu ! dah la handsome! *apa yang aku merapu ni* . Haha , by the way , congratulation to Beruang Comel sbb menang semalam. For Angsa Ganas : Please don't be sad kak Nana ~ For my handsome boy Zizan , Tauke and Suhaimi congratulation too. Tak lupa jugak for Johan , Rahim dan Ropie tahniah .

siapalah yang akan menang dan dapat Toyota Camry + RM 100 000.00 ? anda mau ? haha ~ belajar rajin-rajin nanti dapat gaji mahal-mahal.. haha
so that's all for today , tomorrow going to Langkawi Island then come back to Sungai Petani and do some revision + homework and others ! so have fun everybody *sedar kau tak de reader lah*
Assalamualaikum ~

p/s : sorry for the broken english ~ nobody's prefect !

1 comment:

*Arr said...

enjoy your holiday dear!:D have fun.