Aku baru belajar wey!

Assalamualaikum and Hai ~

okey hari ni I buat account twitter. Walaupun I baru buat tapi I dah lama tau selok belok twitter ni. Tapi biasa la I budak baru dalam dunia Twitter selepas Blog and Facebook. Followers pon 0 . 0 doe~ haha waktu camni boleh la nyanyi lagu KOSONG by Najwa Latif kan ? haha...

Apa-apa pon tunjuk ajar la jugak dalam Twitter ni . Tak la pandai sangat apa-apa follow la ~ *if you want*
tak paksa nehh ~



cuma geram sikit dengan background tu... Bye ~ 

2 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1321 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Misz Mieza said...

Follow u! MM ni walaupun dah lama, tapi still sampai skang blurr2 lagi dgn twitter nih.. Hewhew..