New Design and Acc. Twitter



Bawaaaa aku pergi ~ ehh ? Assalamualaikum dan hi pretty and handsome readers! * macam la aku punya readers?* okey. Lama jugakkan aku menghilang entah ke mana. So aku kembali lagi dengan entry baru kali ini. Tahun ni tak boleh active sangat dalam dunia blogger , facebook and other lah sebab tahun ni kan I exam PMR. Alamak kenapa jadi macam ni ? ni dah bulan Jun kan ? macam mana ni ! *baru nak sedar* 

Tak kisah lah , dalam masa sehari aku dapat edit blog aku lagi , so amacam cantik tak ? I know , saya bukannye professional pon kan ? saya redha~ *____* tapi , ia membuahkan hasil you know ? haha Oh My English! tetiba. 
Actually hati ni masih berdolak dalik ni , my friend suruh buat account twitter but !! argghhh.. bila yg aku nak bukanyer hadoi pon ter ber..... 

Niat nak buat acc. twitter tu memang la ade tapi yer lah aku macam serba salah ? maybe I should try or ____ ? 
Arghhhh....I feel crazy when i think about this situation! Nak buat ? x buat ? nak buat ? x buat ? haaaaaa..... my friend ajak buat acc. twitter sebab dia cakap facebook boring ~ yeah I know about that tapi twitter pon same? but bila fikir dalam 2 3 4 kali rasa macam baik buat je acc. twitter ? tak pe nanti I fikirkan. 

By the way , I dengar cita JE dah balik Malaysia right ? Haha , welcome back and jadi orang Malaysia balik nohh! and also congratulation for my brother Zizan a.k.a Iron Man and of course la Johan as his best prengg forever tuu... Haha , lepak jom bang ? WAKAKAKA... tadi tengok tweet zizan dekat juliana evans : WAY SALAD ke or WAT SALAH bang ? hokk aloh bahasa Terengganu yer bang ? HAHA ! 

Okey , nak out ! sekian~ Wassalamualaikum.....oh ya , by the way Kaka Azraff is pretty and nice girl , dia sangat peramah tak caya ? try tweet or face to face la senang! ok....check out ! 

No comments: