SUPER SPONTAN AKHIR



Assalamualaikum , Hi and Good Evening . 

Wey korang ! malam ni ada Super Spontan AKHIR ~ korang agak sape yang akan menjuarai pertandingan ini 
dan mendapat RM100 000 .00 serta kereta TOYOTA CAMRY. Haha , kalau aku la kan , ishh!! memang nak menang gilelah ! tapi aku bukan artis! 

Semalam aku ada la tanya dekat kawan-kawan aku melalui Facebook , SMS then ade jugak aku tengok dekat Facebook Super Spontan tadi , ramai yang kata antara Zizan dan Johan. Kalau aku of course la aku pilih Zizan sebab dia handsome! haha takde kena mengena okey ~ 

Tapi bila fikir balik , Zizan dah ada Evo 10 cukuplah tu.. haha. Undi Tauke lah dia pon lawak pe ? kak Nita gitu! haha , Johan pon best pe , eh bukan best dah tapi TERBAEKKK... dari ladang! 
Rahim pon best , dan lain-lain lagi ~ haha 

apa-apa pon malam ni prepaid kena banyak sebab nak undi! haha *banyak la undi* haha 
okey ! Wassalamualaikum... 
See you soon ... hahaa #ohmyenglish ....


apa-apa pon ZIZAN forever . bye ! 

No comments: