Coming Back

source : chocolettha



Assalamualaikum ,

Hai awak..#aku mana ade readers.... T_T . okey fine. ohhh , i'm back after 3 month ? maybe aku menghilangkan diri . Yup MENGHILANGKAN DIRI SENDIRI !! saya update blog hari ni sebab bosan ! well dah lama dah kan tak meng-update something kat sini jadi why not kalau tmbah-tmbahkan entry.

Today(15 July 2012) sekolah saya buat Hari Jaya Waris. I think korang mesti tahukan ? so today is jaya waris dimana our parents datang untuk lihat kite punya RESULT!! Ohh goshhh.... I still got number one in the class.. Thank you ALLAH... of course la happy sebab dapat no 1 tuuu.... bukan senang sayang nak lawan dengan budak-budak PANDAI!!

Semalam saya baru balik dari Langkawi. cuti dua hari so melancong before puasa and before trial exam. Yaa.. trial exam is on 5 August 2012...just tinggal about 3 weeks to study hard and then PMR!! I can't believe this situation. sejarah masa UPSR pon still ade dalam memori lagi... ohh tidakk.... tolong saya ! someone please help me..

Now , i feel happy + sad + scary + crazy = i don't know what happen to me . I'm stress. yeah I'm STRESS.. doctor please help me...and i think i know what did the doctor will say to me....hmmmm... dizzy !! so , i have to stop here sebelum nanti saya jadi gila. okey BYE..


p/s : i wanna change my url blog but i have no name for my url blog. *___*

No comments: