Ramadhan 2012

*anak bulan erk ? HAHA 

Assalamualaikum and hai my friend . Okey aku baru je lepas habis study . Ya Allah , trial exam nak dekat dah ni , so mesti la i have to prepare awal. By the way , korang follow la aku kat TWITTER- @A_ZahirahRAMLI  sama , pleasee...satu paksaan  . okey fine tak nak follow kan ? tak pe @Allah akan follow aku. :(

Just want to say Happy Fasting Everybody . I hope you will go for Terawih and puasa tau jangan tak puasa. No ponteng-ponteng erk bagi yang LELAKI ni , bukan apa lelaki ni lebih suka ponteng TANPA SEBAB daripada perempuan *tak kutuk *tak mengata #inifaktabukanauta !!!

so , enjoy your puasa , for FORM 3 students , i wish you good luck in your trial exam. Wish me too.. 8A in our hand if we study and Doa to Maha Esa , ALLAH .

haa..ada lagi ni nak cita , dengar kata tahun depan boleh bawa phone pergi skolah erk ? Haha tak sure la , tapi bagi pendapat saya mungkin para pelajar pada masa hadapan akan lingkop sedikit demi sedikit kot..i'm not soooo sure , but kalau boleh bawak lahh!! haha tpi tak yah.. nanti hilang focus babe~!!!

apa-apa pon , SELAMAT BERPUASA KEPADA SURUH UMAT ISLAM yang mengaku dia ISLAM , dan semoga bulan RAMADAN kali ini lebih bermakna buat kita semua. Insyallah everybody..
Wassalamualaikum and Happy Fasting Everybody .

Don't forget to follow my blog and my twitter #PAKSAAN! :D
chill dude XD

No comments: