I LOVE MALAYSIA

Assalamualaikum :D


Kembali lagi setelah hampir 2 bulan saya menghilang! Saya tak pergi mana pon ada je dekat Malaysia ni , cuma busy study ! maklum la tahun ni saya PMR jadi harus focus ! Hari ni saya update for Malaysia.. Selamat Hari Merdeka yg ke 55 . MERDEKA 55 ~ tak sangka Malaysia dah merdeka 55 tahun ! pejam celik pejam celik dah Merdeka.

Apa-apa pon saya tak MERDEKA lagi , Malaysia dah merdeka tapi saya belum ! takpe tinggal beberapa bulan je lagi then I'm Free~ Yahoo...Merdeka! Proud to be Malaysian. Untung la kan siapa yang lahir 31 Ogos kan ?
Apa-apa pon SELAMAT HARI KEMERDEKAAN YG KE 55 TAHUN .

MALAYSIA ! I LOVE YOU ..... FOREVER .....!! 

close ......

story about trial pmr beberapa minggu yg lepas. jyeahh ! i love my result but tak sehebat PERTENGAH TAHUN lepas. so sad ! tapi still ade improvement jugak dekat subject-subject yg selalu nk menjatuhkan maruah aku ! tapi Alhamdulillah , i'm still got A . B ! haha !

Then , saya baru je buat twitter ! dan sekarang saya mengalami masalah besar dimana saya terpaksa nak kena approve lebih 100 orang 'friend request' di facebook. Boleh awak tolong ? haha . just it! Nanti la saya story lain , i have to go ! so ..... good bye and good luck to All PMR Candidates ! . see yaa..


No comments: