They are my best friends



Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum dan hai. okey saya kembali setelah beberapa minggu menghilangkan diri. Tak kemana pon cuma sibuk dengan urusan sekolah , rumah , dan etc. So , today nak cerita about my friends. Macam mna saya nak mulakan ye...

Okey , macam ni saya rasa semua orang ada kawan right ? even kawan cuma seorang tapi still be friend right ? sebenarnya saya update post ni nak bagi hilang rindu semua. Saya rindu kawan-kawan sekolah saya. So , today saya nak share story dengan awak about kawan-kawan saya.


*Tudung putih tu..

The first person yang saya selalu gaduh is Nur Aina Natasha . She is my best friends i think. Yeah , i mean it. Walaupon kiteorang asyik gaduh tapi we still friends man ! see ? bertapa besarnya persahabatan kami. Okey , short biodata for Aina ni dia :

  • Peminat no 1 Randy Pangalila . See Randy your fans is here. Not in my blog laaa ~ 
  • Sangat pandai dalam Mathematic. 
  • Jahat+baik . 
  • tak reti nk tangkap gmbar sendiri. 
  • suka merajuk *OMG*
  • suka dengar lagu english 
but she is kind girl and she has so many friends out side there. She always called me to say something about her friends or asked me anything that she don't know. yeah , she always like that.  ~ 


Second is Nur Badrisya. Ya Allah , kalau korang nak tahu budak ni sangat baik tau . Seriously dia sangat pandai dari saya . Tapi result kami sama -,- lol xD . Saya kenal Badrisya ni dari darjah 6 , because kitorang same class. Badrisya , saya , Fatin and Adibah kiteorang best friend dari darjah 6 lagi. short biodata for Badrisya : 
  • Kind 
  • Kind 
  • Kind 
  • Kind 
  • and Kind 
haha. just that , nothing to say about her. She is kind. haha . got it ? 

*tudung BIRU*
Sorang lagi ialah Nur Fatin Amirah . Ya Allah , anak ini sangat bawel tahu . Tapi dia baik. Saya selalu dengar orang cakap dekat saya yang Fatin ni gedik kau ! but on me , dia bukan gedik tapi dia manja. Dia perlukan kasih sayang sebab dia dah takde Ayah. Kesian dia. T_T 

Orang tahu apa-apa pasal dia , then bash kata gedik. Nak makan kaki nampaknya orang itu ~ Dia baik dengan saya dan kiteorang selalu chat sama-sama even kiteorang bukan satu skolah sekrang tapi still chat together-gether kau ! haha. 

*yang tengah okey* 2 lagi tu ABAIKAN

and the last person is Nur Adibah. Yeah people say her name is like Adibah Noor but that's true , her real name is Nur Adibah Binti Mohd Noor . So we called her Adibah Noor. Haha . twins but adibah is slim . haha okey ! Adibah is my best friend forever ever and ever. We started to be friend from 2008 until now . In primary school we are in same school but now in secondary school we are not in same school . pity it! 

Dibah you have to know even we are not in same school but we still a best friend and i never forget you even you have a new friends better than me. 

Just it. See you later reader :) 


 

No comments: