Bye Friends :(


GAMBAR DULU . BAJU BIRU TU CIKGU FIRDAUS as CIKGU GEOGRAFI 
YANG BEST MASA FORM 2 . 



Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum dan hai , *bajet macam ada orang nak baca tu* apa-apa pon thank you sebab sudi nak baca . So today saya nak story dengan awok-awok sumo haa.... story apa ? kk , saya nak story pasal my classmate + rindu + macam-macam = just read !

Alhamdulillah , tahun ni saya dah masuk Form 4 ! Seriously macam tak percaya yang dah tua ! tapi tak la tua sangat ~ Tahun ni saya dapat masuk kelas aliran science/pure science and terpisah jugak akhirnya dengan rakan-rakan karib . Mana tak nya sorang dapat LK(Lukisan Kejuruteraan) , sorang dapat STK(Sains Teknikal) and sorang lagi dapat SSU(Sains Sukan) . See semua sains ! hahaha. Memang pening jugak la duduk dekat kelas 4ST2 tuu ha.. expect what saya kena belajar biology + Chemistry + Physics + Add Math = WOW ! FANTASTIC BABY ! Dance ooo I wanna Dance ! Dance ! Dance ! ~ bla bla bla !

So cukup mengenai kelas and bla bla bla lagi tu. Yang ni about to those my classmate yang nak pindah pergi Teknik or KV tu.. Budak kelas saya dulu ada 3 orang kot yang dapat pergi KV semua. kk untung la !

Firstly , Hanis. Dia memang nak sangat pergi KV sebab dia minat about Fashion-fashion semua ni. So lepas ni jimat la duit aku nak beli baju! Hanis , nanti bila aku nk kawin , aku nak hang buat 'wedding dress' kat aku tau! :')

Second pulak Eryantie , dia dapat KV dalam bidang kosmetik. Dia minat bab-bab tu , terpulang la kat dia. Lepas ni pandai la nak make-up2 orang. Yantie , aku ambik hang as my 'mak andam' nanti k ? Miss you senget !

Then Naim Azemuddin , he got KV too.. dalam bahagian elektrik maybe ? Tak pasti la. For Naim , sorry kalau aku ada kecewakan 'hati' and 'perasaan' hang. Aku sentiasa maafkan hang . Duduk KV elok-elok. Rindu 'aku' mai Bakar Arang balik. HAHAHA ! will miss you as a 'classmate' maybe ? :P Rumah kita dekat ja kan ? Nanti aku mai rumah hang. HAHAHA!!! Tapi........... 'Aku Terasa Kehilangan Hang' Aceh , sorry sikit nahh... pi blah sana ! sibuk ja. -,-

One more person Hanini ( perempuan kecoh sedunia) haha , dia pon nk pindah KV jugak ! dia nak buat rayuan kot ? sebab dia tak dapat haritu. hahahaha !! So , Nini , aku pon akan rindukan hang. Lepas ni dh takda sapa la nak panggil aku dengan gelaran 'kak pah'. ANNOYING ! Lolss.... :D

Well , kalau awak nak tahu kitorang semua ni classmate dari Form 1 until Form 3 . Then tetiba in Form 4 semua change class ! Rindu + sedih = entah la semua perasaan ada sekarang. Tu je kot nak cerita ! and one more thing saya memang jarang update blog ni. Very sorry la kan almaklumlah form 4 bukan tahun honeymoon. :)

Good Luck to All my friends , semoga awak ingat saya selalu and belajar la sungguh-sungguh. Aku nak hampa berjaya. Sentiasa rindu hampa and love you ! haha. :)
Really miss all of you :)

Waalaikumussalam ~


No comments: