Happy Life

Bismillahirahmanirahim...

Hai , Assalamualaikum.

Yey , finally I can open my blog. Ya Allah , I miss you my cute blog. Hampir sebulan saya tak buka blog ni dah berhabuk rupanya. Hari ni nak cerita sikit , sikit je tak panjang pon. Okey , memandangkan dah nak masuk bulan March kan ? Jadi nak cerita sikit la about my new class + new classmate + new friends + new teachers = Everything change ! Totally change man !

First ! saya dapat kawan baru !!! Yey ! Best dengan dyeorang. Fun , baik , happy . Then dapat satu kelas dengan classmate lama iaitu Badrisya. Dapat kawan baru yang diberi nama : Aisha , Izati , Maizatul , Annissa , Aina , Azuany dan Syafika. Dyeorang semua ni baik oo...
Mula-mula masuk kelas tu memang la rasa janggal sebab kita masuk kelas depan jadi rasa macam kurennggg selesa la masa tu. Tapi setelah hampir dua bulan bersama*acey* akhirnya jadilah kawan yang rapat.

Second ! Saya dah gila dengan Running Man !!! Sejak tengok Running Man atau cerita-cerita korea , bahasa korea saya semakin hari semakin baik ! Jealous ? haha . Joking man ! Jangan ambik hati. -.- Dulu saya la orang yang paling anti bab-bab cerita korea ni , bila dah start tengok jadi best pulak. Cerita dyeorang best what ! Ada family , Friendship , macam-2 lagi lah.

Conclusion is i'm happy with my new life. :D
Assalamualaikum , Tak jawab dosa , kalau jawab sayang xD
Bye.
Annyeong :) *wave*




p/s : rindu kat seseorang la -.-

No comments: