Ohh Form 4 ~


Bismillahirahmanirahim...

Hai and Assalamualaikum. I'm back (!) Selepas 3 minggu aku hilangkan diri ~ Tak pergi mana pon hah (!). So today aku nak story sikit pasal kehidupan aku sekarang ni . Ni dah masuk bulan February right ? and aku pon tak sangka yang aku ni dah 2 bulan jadi pelajar Tingkatan 4 (!).

Seriously I said , jadi form 4 is so tired (!) I've a lot of homework to do such as B.Melayu + English + Math + Add Math + Chemistry + Biology + Physics + P.Islam = Ya Allah , Tolonglah hambaMu yang lemah ini :'(
Nak tak nak aku kena jugak tempuh semua ni. Biar SUSAH dulu nanti pada hujungnya HAPPY EVER AFTER ~ hahaha.

Aku tak sempat nak update post baru sedangkan i've a lot of story nak cerita tapi memang tak sempat (!) Dengan ada aktivi kokurikulum di sekolah . Balik pon pukul 2.00 . Seriously I'm so tired. Ikutkan hati memang tak nak sekolah but we have to think positive. Aku jadikan sekolah tu as my second home supaya I can enjoy bila doing something ~

Just that ! So , hope you guy(s) enjoy your life tapi janganlah lupa ALLAH :)
Okay ! Thank you for spend 5 minutes to read my story :P .
See you again xoxo :)
Much loves :)
Assalamualaikum ~

No comments: