New Design and Happy International Women's Day


Bismillahirahmanirahim...

Hai , Assalamualaikum. Alhamdulillah masih lagi di beri kesempatan masa untuk mengupdate status-status di blog ni hah ! Dah berhabuk dah oii.. Okay , semalam saya ubah semua yang ada kat blog ni . Dari background , header , codes sampai habis satu blog ni rosak semalam. Haha. Semalam memang kerja main coding je la hah!

Amacam ? Cantik tak blog ni ? Saya tak la sekreatif orang lain tapi saya stil hargainya sebab ini asal usaha sendiri. Mohon jangan bukak page source saya okay ? Semalam dah dapat detect sapa yang bukak. -.- Tapi takyah la mention satgi sakit pulak orang tu.. Takpe saya maafkan. Tapi kalau lain kali orang yang sama awas kau akan aku heck account blog mu ~ hahaha.

Happy International Women's Day everyone. Wahai kaum Adam sekalian , hargailah wanita kerana mereka sangat kuat + tabah + baik = semua baik-baik doe ! Janganlah lukakan hati kami(wanita) ni sebab hati kami sangat lembut tetapi bila sudah terguris dengan pedang samurai yang kau bawa tu........ habislah kamu wahai kaum Adam sekalian. Flying kick pon boleh dapat. Hahaha. I'm joking man ~ Jangan terasa pulak. -.-

So , tu je kot nak cakap. Ohh yaaa......Hari Isnin ni sekolah saya dah exam. Ya Allah , Bantulah hambaMu ini semua dapat menjawab semua soalan dengan lulus = , cemerlang , terbilang , gemilang.. Aamiin :D
That's it. Bye.
Assalamualaikum ~ 
Annyeong ~ 
Sayonara ~ 

PEACE NO WAR (Y)

1 comment:

AiSyA LiEzA said...

kita kena buktikan :) blog awak simple, senang loading... :DD header un comel...