Happy Mother's and Teachers Day. Mid Year Exam

Bismillahirahmanirahim.

Assalamualaikum,
Hello,
Ni Hao,
Annyeonghaseyo,
Bonjour,
Aloha,

Hi there :) So today I want to share something to you ~ Not so important but I just want to share. *speaking* Dah dah jangan main-main. Okay , firstly saya dah lama tak update blog. Memang banyak benda nak cerita tapi tak boleh sebab masa tak mengizinkan so just update sikit je la. Based on title kita hari ini ialah Hari Ibu + Hari Guru = Exam nak letak mana ?

Mother's Day
Happy Mother's Day to Hajah Asiah Binti Sa'ari. You're the best mom in the world ! I'm proud to be your little naughty daughter. Without you I'm nothing too. You're Super + Pretty + Naughty + Gorgeous + Clever = Mom ! *speaking London* *Sekali Sekala*

Mama terima kasih sebab sudi tolong masak makanan yang banyak untuk anakmu ni. Terima kasih sebab sentiasa sabar dengan kerenah Along , Abang , Kak Cik , Aenis and Me also you husband , Abah. Terima kasih sebab menjadi mama yang cekap ! pandai menjahit + memasak + mengurut + pandai dalam bidang agama. "Pokoknya , semuanya PERFECT deh!"

THANK YOU VERY MUCH. I LOVE YOU.
Semoga Allah sentiasa panjangkan umur Mama.
Sincerely : ALIFAH ZAHIRAH RAMLI.

Teacher's Day 
So hari Khamis yang lepas biasalah semua negeri , sekolah rendah menengah etc ~ Semua sambut hari guru. Kalau kat dunia ni Setiap negara Teachers Day dia berbeza. I mean tarikh dia. I thought that sama je tarikh rupa-rupanya tidak.

Not so late to wish Happy Teachers Day for all teachers in Malaysia. Especially SMK Bakar Arang's teachers. Oh i forgot ! Primary school , SK Bakar Arang and Tadika Kemas Taman Nilam. :)
Terima kasih sebab tak jemu-jemu bagi ilmu kat saya cikgu. Saya sangat hargai cikgu. Terima kasih sebab support until now i can't believe that i'm one of the pure science students !

Thanks Teachers :)
May Allah Bless You and Keep calm teachers :D

Mid Year Exam
Actually , I punya exam dah lama start! Cuba sebab terlalu busy nak study so I tak sempat nak update any status here. So hari khamis ni malam maybe I update about my mid year exam. So I think that's all for today. See you soon.

Assalamualaikum.



Sekarang ni semua orang tengah gila nak tengok SSID :) BAHAGIA 

No comments: