New Design + Something Special For Mai


Bismillahirahmanirahim..

Assalamualaikum , hai , hello. Hari ni ada kesempatan sikit nak update blog sebab esok cuti sekolah. So malam ni kita enjoy :)

I just straight to the point. Based on title today is New Design. Petang tadi I sangat rajin nak update blog. So i decide nak tukar skin blog ni. As you see tu la hasilnya. I tak ubah suai apa pon cuma I add up apa-apa yang rasa nak tambah.

Reason why I pilih warna Grey tu sebab sekarang ni bulan 5 right ? Masa I form 2 dulu setiap bulan not tiap-tiap bulan la maybe 2 bulan sekali I akan change my whatever yang ada kat blog. Kalau ikut bulan 5 sekarang warna yang guna Greylah.

Old Design 



New Design 


Something special for Mai is............................................ 
is...
is...
is...
is...
is..
is...
is...
is...
is...
is...

...............................................TADAAAA.............................................




Eton...tu je yang kami mampu buat. itu untuk header. Picture atas background dia transparent. Bawah punya bg dia pink la. Hope you like it. Tekan kat gambar tu untuk save. :)



So , that's all .
bye.


Move On . Move On . Move On

No comments: