Facts about myself

Hello , Assalamualaikum , Annyeonghaseyo , Aloha , Bonjour ! Okay cukup. So apa khabar ? Lama dah tak update blog ni. Since my photoshop terdelete langsung tak da semangat nak cantikkan belog ni . Hari ni aku nak pasal facts about me ! Yeah myself. Apa yang jarang tahu tentang diri aku. Well aku pon insan biasa yang ada hati dan perasaan. 

Let's get start it ! 

Pertama : 


Masalah. Aku bukan sejenis manusia yang selalu share my problems dengan orang. Even jarang sekali nk share the problems dengan family apatah lagi friends. Bukanlah aku pendam tak nak cerita kat orang tapi aku tak suka. Tak suka orang tahu masalah yang aku hadapi. Selagi aku boleh selesaikan , aku cuba ! 

Kedua :


Perasaan. Ya perasaan. Abang aku pernah cakap yang aku ni takde perasaan. Gila kau abang aku takde perasaan ? Ada okay. Tapi aku tak tunjuk. Ni lagi satu hal yang orang tak akan perasan yang aku sedih. Sebab aku jarang nak bersadissss ni. I'm always act like nothing to be worried bout me. Acts like i'm a happy person in the world. Yeah. You can see that. But deep inside , it hurts to pretend like nothing. 

Ketiga : 


Panggilan. Lol , what the heck ! Apehal panggilan pulak ? Sejujur-jujurnya aku tak suka orang panggil nama aku dengan gelaran yang bagi aku so stupid. Buang masa je la mak ayah aku siang malam berfikir nama yang sesuai kat aku. Tapi you guys still calling me with the stupid name ever. sorry to say , i know it just a 'joke' for you but me , not. Hate means hate. I don't care who you are. 

Keempat : 


Kawan. To be honest. I don't have a real friend of mine. Mungkin ada tapi tak banyak. boleh kira pakai jari je. Susah nak cari kawan yang betul-betul boleh bawak kau kearah jalan yang betul. Kadang-kadang aku cemburu jugak orang ramai kawan tapi aku tak. Sebab tu aku cuba untuk menghargai kawans yang ada di sekeliling aku. 

Kelima : 

Nanti aku fikir. Bye. Selamat Malam. Good Night and have a sweet dreams :) 
Assalamualaikum..










No comments: