Official Sweet 16


Assalamualaikum.

Okay , today baru ada sedikit masa nak post benda baru kat blog. Ya Allah , dah berabuk blog gua ni ! By the way sekarang ni tengah happy sangat cause baru je finish up my final exams last week. Lets get start it !

so , today's story about my birthday ! nak cerita la sikit kat hampa semua apa yang terjadi masa my birthday. Alhamdulillah , tiada kejadian pelik yg berlaku. Hahaha.

I'm officially 16 on 31 of October. Guess what happened on that day ? Hahahahahaha. Okay enough , jom baca.

Pagi-pagi biasalah wake up for school. Kebetulan hari tu aku dah freedom ! Mana taknya two weeks i'm struggling with final exam ! Two weeks okay ! Entah berapa minggu SPM pulak nanti. Aduhh ! bangun and terus mandi , solat , prepared everything nak bawak pergi sekolah. Pagi tu mama and abah dah wish 'Happy Birthday' heee....thank you :D and I asked my mom to cook Tom Yam for me. ^^

Then , at school . Mai was the first person who wished me 'Happy Birthday Alifah' not once but many times. Mungkin dah lebih dari sepuluh. Hahaha i'm appreciated. pastu Aisha , Izati , Aina , Izzati semua wished kat aku masa tu. Thanks babe !
Hari tu kiteorang ada perhimpunan. Nak bagi anugerah la kat students. Masa tu Aisha ajak gi toilet. So aku pon teman la dia. masa baik dari toilet, lalu dekat classmates 3 Kreatif (2012) dulu. Guess what , dyeorang wished kat aku sampai terjerit-jerit !
Orang semua pandang aku pelik. Sangat awkward ! Orang dah wish kat kita apa lagi said THANK YOU dear classmates ! i love you so damn much. Hahaha

pastu masa kat kelas , thank you very much Izati , Badrisya , Maizatul and others yang nyanyikan lagu Happy Birthday kat kita. Sangat terharu , rasa nak menangis tapi tahan control sweet ! Hahaha. Thanks classmates 4st2. Sangat appreciated !

Tak lupa yang wish kat facebook , twitter , wechat ! Thank you very much. :)
and thanks to family and friends yg bagi hadiah kat kita. :)
and "Hai awak, thanks tau bagi beautiful tasbih tu. Suka sangat " <3


okay stop kat sini. Aku ada banyak keja nak buat. Bye.

No comments: